Parijs, Frankrijk – waar te bezoeken? Waarop letten?

Parijs is berucht omdat het bekend staat als de duurste stad van Europa en de op één na duurste stad van de wereld. Het spreekt dus voor zich dat Parijs onze budgettaire vaardigheden op de proef heeft gesteld. Echter, maak je geen zorgen, het is nog steeds mogelijk om te genieten van Parijs met een budget en in deze blogpost laten we je zien hoe je met onze 7 tips voor het reizen door Parijs met een budget. In Parijs, zoals in Rome, is het niet zo gemakkelijk voor toeristen

Op onze laatste 4 dagen reis naar Parijs hebben we via Airbnb een geweldig appartement geboekt op het Isle de St Loius via Airbnb. Voor dezelfde of minder kosten dan een hotelkamer, hebben we een mooi appartement met één slaapkamer in het centrum van Parijs. Het Isle de St. Louis is de oudste wijk van de stad, en als je Parijs kent, zijn de nieuwere wijken zich in een spiraal om de oudere heen gewikkeld, waardoor het eiland direct in het centrum ligt. Naast het feit dat we midden in het midden van veel van de sites van de stad, zijn we in staat om te koken voor onszelf ook. We vonden de prijzen in de kruidenierswinkels redelijk en vergelijkbaar met thuis. Al met al was het een geweldige ervaring om een appartement in Parijs te huren voor een paar dagen, ik zal nooit meer een hotel in Parijs huren. Zorg ervoor dat je onze gids bekijkt waar je kunt verblijven in Parijs om het perfecte deel van Parijs voor je te vinden.

Het huren van een appartement met een keuken kan een enorme kostenbesparing opleveren als je reisfonds laag is. Eten in Parijs is een van de grootste kostenposten. Het koken van je eigen eten een paar keer tijdens je reis kan je gemakkelijk de kosten van de kamer besparen als je een groep mensen hebt.

een fiets in een Frans steegje

ETEN WEG VAN DE VELE TOERISTISCHE TREKPLEISTERS

De restauranthouders zijn niet dom, ze weten dat ze meer geld kunnen vragen in de buurt van de attractie van de stad. Als u met een budget bent, kunt u beter een restaurant vinden ver weg van de grote plaatsen en zich aan de zijstraten van de menigte houden. Een gebied van de stad vonden we goed voor dit soort dineren was de Latijnse wijk. Een andere bonus van het vermijden van de toeristische gebied restaurants is dat u waarschijnlijk ook beter voedsel te krijgen!

Parijs zit vol met geweldig eten, dus neem geen genoegen met de keuzes rondom de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Restaurants rond de hot spots zijn versnelling in de richting van het maken van geld af van onbewuste en hongerige toeristen. De prijzen zullen zeer hoog zijn en het eten op de zeer lage kant. Doe jezelf een plezier en dineren ver weg van de Eiffeltoren en dergelijke.

WALK

Naar mijn mening is de beste manier om Parijs of welke stad dan ook te laten verlopen, de beste manier om Parijs of welke stad dan ook te laten verlopen, is op uw twee benen te staan. Door te lopen kom je interessante delen van de stad tegen die je anders gemist zou hebben, en het bespaart je een taxirit of metrokaartje. Als u tussen de toeristische attracties taxiet, gaat uw geld net zo snel als uw taxi rond de arc de triomf. In plaats daarvan, zorg ervoor dat u centraal blijft en lopen. U zult verbaasd zijn over hoeveel dingen die u zult zien in Parijs die je niet eens beseffen dat er waren.

ETEN ALS EEN PARIJS

In plaats van in de hoofdstraat te gaan zitten om te eten, kunt u een picknick in het park plannen. Parijs is gevuld met prachtige parken en ze zijn een geweldige plek om even uit te rusten van een drukke dag in de stad voor een Parijse lunch. Ons favoriete ding om te doen was om naar een lokale markt te gaan en een vers stokbrood, wat lekkere Franse kaas, en een paar honderd gram vleeswaren te kopen en naar het dichtstbijzijnde park te gaan. Als je er een fles Franse wijn in gooit heb je voor een paar euro een heerlijke kleine lunch.

GRATIS

Parijs heeft geen tekort aan musea en historische bezienswaardigheden, maar na een tijdje kunnen ze echt opgeteld worden. De slimme Parijse reiziger weet dat er veel musea zijn die op bepaalde dagen gratis zijn en nog meer die elke dag gratis zijn. Met wat planning, kunt u een hoop geld besparen op uw entertainment budget.

LET OP JE ZAKKEN

Niets kan sneller in je budget eten dan beroofd te worden. Parijs zit vol oplichting en mensen die proberen te profiteren van de toeristen, dus wees voorbereid. We waren klaar voor de oplichterij en vingen zelfs een oplichter op de camera die de “Ring Scam” over ons heen probeerde te trekken.

uitzicht op de geweertoren

PICKNICK BIJ DE EIFFELTOREN BIJ NACHT

De iconische toren is geen geheim en voor sommigen een reden alleen om de reis naar Parijs te maken, maar terwijl de meesten overdag gaan is het ‘s nachts nog beter. Neem een deken en een fles wijn of champagne mee en je hebt een perfect betaalbare manier om een avond in Parijs door te brengen met een budget.

BEZOEK BUITEN HET HOOGSEIZOEN

Parijs is een drukke toeristenstad, maar de zomer brengt hordes toeristen en de prijzen van alles worden erdoor beïnvloed. Als uw schema het mogelijk maakt te boeken voor of na de zomermaanden. Als u echt op zoek bent naar minder toeristen proberen een bezoek tijdens de buiten het seizoen in de late herfst tot net voor Kerstmis proberen. De temperaturen zullen lager zijn, maar dat geldt ook voor de toeristenbevolking en vooral voor de prijzen.

Parijs vanuit vogelperspectief

STAY CENTRAL

Zorg ervoor dat u eerst onze Parijse buurtgids leest. Boek een hotel in het midden van de actie een wandeling rond. Een verblijf ver buiten de stad kan een beetje besparen op de accommodatie, maar de transportkosten zullen snel oplopen. Als alternatief kan het vinden van een betaalbaar hotel in de buurt van een metrolijn ook een goede optie zijn. Zorg ervoor dat u rekening te houden met welke activiteiten en bezienswaardigheden u wilt zien, terwijl in Parijs en boek een kamer in de omgeving van de stad die dicht bij is om te besparen op de transportkosten.

Zo duur als Parijs is, is het nog steeds mogelijk om te genieten van uw reis, ongeacht wat uw budget. Het is een stad die moet worden op een Europese reisroute, Parijs is een unieke stad die niet mag worden gemist. Voor een aantal van de beste uitzichten op het hoofd van Parijs naar de Montparnasse toren voor slechts 10 euro zal geen ander uitzicht te vergelijken. Parijs is niet de enige stad die we leuk vonden. Ga naar de startpagina en zie anderen!